Murillo, Bartolome Esteban

Bartolomé Esteban Murillo va ser un pintor barroc espanyol. Va ser batejat a Sevilla l'1 de gener de 1618 i va morir el 3 d'abril de 1682.

Pots personalitzar la reproducció del quadre de Murillo amb la millor qualitat. Pot optar per una reproducció de Murillo en llenç, amb diferents marcs i diferents acabats, o també pot optar per una impressió artística de Murillo en papers artístics.

Murillo va ser format en el naturalisme tardà, va evolucionar cap a fórmules pròpies del barroc ple amb una sensibilitat que, de vegades, anticipa el rococó en algunes de les seves més peculiars i imitades creacions iconogràfiques.

Personalitat central de l' escola sevillana, amb un gran nombre de deixebles i seguidors que van mantenir la seva influència fins ben entrat el segle XVIII. A més, Murillo va ser el pintor espanyol més conegut i apreciat fora d'Espanya.

Condicionat pels seus clients, el gruix de la seva producció està format per obres de caràcter religiós amb destinació a esglésies i convents sevillans, però a més, va conrear també la pintura de gènere de forma continuada i independent al llarg de bona part de la seva carrera.

No products

To be determined Shipping
0,00 € Total

Check out