Alma-Tadema, Lawrence

Lourens Alma Tadema va néixer el 8 de gener de 1836 a Dronrijp (Holanda) i va morir el 25 de juny de 1912 a Wiesbaden (Imperi Alemany), va ser un pintor britànic d'origen holandès.

Pots personalitzar la reproducció del quadre d'Alma-Tadema amb la millor qualitat. Pots optar per una reproducció d'Alma-Tadema sobre llenç, amb diferents acabats i emmarcats, o també pots optar per una reproducció d'Alma-Tadema sobre papers artístics.

Fill del notari Pieter Tadema, qui va morir quan Lawrence tenia només quatre anys. En principi, Lawrence havia de seguir els passos del seu pare, però en decantar-se per l'art i el van enviar a Amberes on el 1852 va ingressar a l'Acadèmia d'Egide Charles Gustave Wappers. Després va estar al taller de Jan August Hendrik Leys.

El 1859 va ajudar a Lleis en els seus últims frescos al rebedor de l'ajuntament a Amberes i el seu primer gran èxit va ser el quadre L'educació dels fills de Clodoveo (1861), que va exposar a Amberes.

Gairebé tots els seus treballs són admirables per com dibuixa flors, textures i substàncies reflectants com metalls, ceràmica i marbre. Per com representava perfectament el marbre se li va arribar a anomenar "the marbelous painter". En la seva obra abunden colors brillants treballats amb delicadesa que emmarquen un interès humà inherent a les seves escenes arcaiques portades elegantment i jocosament a temps moderns. També va realitzar diversos retrats.

No products

To be determined Shipping
0,00 € Total

Check out