Renoir, Pierre Auguste

Pierre-Auguste Renoir va ser un pintor francès impressionista. Va néixer a Limoges, Alt Vienne el 25 de febrer de 1841 i va morir a Cagnes-sur-Mer, Alps Marítims el 3 de desembre de 1919.

Pots personalitzar la reproducció del quadre de Renoir amb la millor qualitat. Pot optar per una reproducció de Renoir en llenç, amb diferents marcs i diferents acabats, o també pot optar per una reproducció de Renoir en papers artístics.

Obres de Pierre Auguste Renoir

Renoir va començar la seva carrera altament influenciat per Delacroix. En la segona part de la seva carrera, Renoir es va interessar per la pintura de cossos femenins en paisatges, inspirats habitualment en pintures clàssiques renaixentistes i barroques.

Aquest artista ofereix una interpretació sensual de l'impressionisme orientada a l'ornamental i a la bellesa. El nostre equip de professionals ha fet una excel·lent selecció dels millors quadres de Pierre Auguste Renoir. Aquest artista va aportar formes orgàniques i irregulars de la natura en l'art. Podem dir que en els seus quadres destaquen els efectes lumínics, atmosferes vaporoses i sensualitat del traç.

En les seves obres mostra l'alegria de viure, amb personatges que es diverteixen, en una naturalesa agradable. Va tractar temes de flors, escenes dolces de nens i dones i sobretot el nu femení. Sense cap dubte es tracta d'uns dels millors artistes de l'estil impressionista més pur. Entre les seves principals temàtiques destaquen retrats, paisatges i escenes costumistes.

Les millors pintures de Renoir Pierre Auguste

Pierre August Renoir és un dels artistes francesos més importants de l'impressionisme del segle XIX. Per aquesta raó, el nostre equip de professionals ha fet una excel·lent selecció perquè puguis comprar el teu quadre favorit. Es tracten de reproduccions on podràs gaudir dels seus traços únics i irrepetibles de singular bellesa.

Quadre: la Grenouillère de Renoir

Es tracta d' un quadre on destaquen els reflexos sobre l' aigua captant l' atenció de tot el quadre. També destaquem les fulles de l'arbre on es troben al costat les persones del quadre. Aquestes persones es troben en una illa artificial en meitat de l' aigua molt semblant a una plataforma o pont. El gran toc de personalitat del quadre es troba a la llum i l'aigua fent d'aquest quadre un dels millors en el món de l'impressionisme. Els seus efectes lumínics són únics.

Quadre: La Plaça de Sant Marc, Venècia de Renoir

Aquest quadre és d'un dels més demandats actualment a la nostra botiga online. Es tracta d'un paisatge de colors pintat per l'artista Renoir Pierre Auguste. Es tracta d'un dels millors quadres de l'impressionisme elaborat per un artista d'aquesta categoria.

Quadre: El dinar dels remers de Renoir

En aquest quadre és una expressió de l'impressionista enfocant-se en l'estil individual de Renoir. Podem destacar d' aquest quadre la llum, el color, textures i atmosfera vaporosa de l' entorn tan peculiar d' aquest artista.

Quadre: Ball al Moulin de la Galette de Renoir

En aquest quadre es pot veure una escena del ball d'un local del boulevard de Montmartre. Es tracta d'un berenador on es mostra a través d'una escena amb arbres i una multitud de persones. Podem observar com les taques de llum que semblen motes es posen sobre els objectes. En aquest quadre es pot veure com l'artista torna a jugar amb la llum d'una forma única.

Quadre: Dues muixerangues al piano de Renoir

En aquest quadre observem com dues nenes de pràcticament la mateixa edat estan gaudint mentre toquen el piano. Aquesta obra de Renoir va ser un encàrrec d'un oficial de França. Destaquem del quadre la seva tonalitat pastel, les textures vaporoses i els tons grocs generant una atmosfera com si es tractés d'un aire daurat. Aquest quadre podràs comprar-lo a la nostra botiga a millor preu i te l'enviem a la direcció que ens indiquis.

Comprar quadres de Renoir al millor preu

Entra a la nostra botiga online i compra els quadres de Renoir impressionisme que més t'agraden i te'ls enviem entre 24 i 48 hores des que tenim la comanda preparada. Triï el quadre que més t'agradi i realitza la teva configuració desitjada. És un procés molt senzill on podràs triar la mida, material i tipus de muntatge. Com pots veure el nostre equip d'especialistes ha fet una excel·lent selecció de les millors pintures de Renoir Pierre Auguste perquè compres la que més t'agradi. Si tens algun dubte abans de fer la compra, posa't en contacte amb nosaltres i t'ajudarem a prendre la millor decisió.

No products

To be determined Shipping
0,00 € Total

Check out