Rousseau, Henri

Henri Julien Félix Rousseau, anomenat "El duaner Rousseau" pel seu treball en els serveis de duanes a París, va ser un cèlebre pintor francès, un dels màxims representants de l'art naíf. Va néixer a Laval el 21 de maig de 1844 i va morir a París el 2 de setembre de 1910.

Pot personalitzar la reproducció del quadre de Rousseau amb la millor qualitat. Pot optar per una reproducció de Rousseau en llenç, amb diferents acabats i emmarcats, o també pot optar per una reproducció de Rousseau en papers artístics.

En l'obra de Rousseau destaquen el to poètic, la recerca de l'exòtic i, sobretot, el seu estil naíf, caracteritzat per la ingenuïtat i espontaneïtat, l'autodidactisme, els colors brillants i contrastats i la interpretació lliure de la perspectiva o fins i tot l'absència d'ella. En el cas de Rousseau, és la seva formació autodidacta al costat del predomini de la fantasia sobre el real el que determina aquest estil, de difícil inclusió en moviments artístics de l'època. Tot i desconèixer les tècniques compositives, va aconseguir dotar les seves obres d'un suggerent i complex acolorit, molt elogiat entre els seus seguidors.

La seva tècnica habitual era la de capes d'oli, començant pels cels i el fons i concloent amb la figuració dels personatges i animals. Generalment l'acabat de la superfície era amb un "glassejat", una espècie d'envernissat, sàviament disposat que li aporta una brillantor equilibrada a l'obra.

No products

To be determined Shipping
0,00 € Total

Check out