Sorolla, Joaquin

Joaquín Sorolla Bastida va ser un pintor espanyol molt prolífic, deixant més de 2200 obres catalogades. La seva obra madura ha estat etiquetada com a impressionista, postimpressionista i lluminista.
Va nàixer a València el 27 de febrer de 1863 i va morir a Cercedilla el 10 d'agost de 1923.

Pots personalitzar la reproducció del quadre de Sorolla amb la millor qualitat. Pot optar per una reproducció de Sorolla en llenç, amb diferents marcs i diferents acabats, o pot optar per una reproducció de Sorolla també en papers artístics.

Comprar quadres de Joaquín Sorolla

L'artista Joaquín Sorolla ha estat una figura clau en l'art de la pintura espanyola. Els quadres de Sorolla es caracteritzen per ser pintures de paisatges o retrats. Els seus quadres també són molt coneguts per expressar el mar i prestar especial detall als reflexos del sol al mar. A Artisan Gallery podràs comprar quadres de Sorolla al millor preu i te'ls enviem a la direcció que ens indiquis. A aquest pintor se'l vincula amb l'impressionisme amb un gust especial per l'aire lliure i la captació de la llum. En ocasions les seves pintures són difícils d'encasellar.

Entre els seus temes preferits destaquen la seva dedicació al paisatge llevantí, d'ambient costaner, sempre amb presència humana, que plasma amb un protagonisme absolut de la llum que fa vibrar els colors i marca el moviment de les figures com en Nens a la platja, Passeig a la vora del mar i El bany del cavall.

Si el que estàs buscant és decorar la llar amb alegria i optimisme, no ho dubtis i compra quadres de Joaquín Sorolla al millor preu a la nostra botiga online. Treballem amb materials de primera qualitat com és el llenç artístic, envernissat, paper artístic d'aquarel·la o els bastidors utilitzats. En aquesta botiga trobaràs els quadres de Sorolla més famosos i coneguts del seu repertori com poden ser:

  • Passeig a la vora del mar.
  • Cosint la vela.
  • Els pescadors valencians.
  • El bany del cavall.
  • El peu ferit.
  • Model nu femení.
  • La Mare de Déu dels Reis.
  • Els joves amfibis.
  • Alhambra, saló d' ambaixadors Granada.
  • Sota el tendal.

Quadres de Sorolla a la platja

Una de les principals característiques dels quadres de Sorolla és la seua representació de les platges i concretament de les platges de València on predomina la llum i el seu reflex en el mar. Si enxampes una ullada al seu catàleg podràs veure una immensa varietat de quadres de platja i mar. També hi ha moltes representacions de pescadors treballant a la costa o els velers navegant. Joaquín Sorolla feia un enorme èmfasi a les platges de la Comunitat Valenciana com la platja del Cabanal o la platja de la Malvarrosa.

No products

To be determined Shipping
0,00 € Total

Check out