Bastien Lepage, Jules

Jules Bastien-Lepage va néixer al poble de Damvillers, Mosa, on va passar la seva infància i va morir a París, el 1884, a conseqüència d'un tumor estomacal.

Pot personalitzar la reproducció del quadre de Bastien Lepage amb la millor qualitat. Pot optar per una reproducció de Bastien Lepage en llenç, amb diferents acabats i marcs, o pot optar per tenir una reproducció de Bastien Lepage també en papers artístics.

Jules Bastien-Lepage va construir una obra original en la qual s'evidencia la seva formació acadèmica al costat de la influència del realisme de Millet i Courbet, adoptant les innovacions dels impressionistes. Les seves pintures tenen com a temes centrals els retrats i les figures i escenes camperoles. Tant en uns com en altres, mostra el seu talent, el seu domini tècnic, i la capacitat de realitzar una obra amb pròpia personalitat. L'especial forma en què va tractar el naturalisme, marcant-lo amb el seu segell, el va convertir en un pintor de gran influència sobre generacions d'artistes.

No products

To be determined Shipping
0,00 € Total

Check out