Turner, Joseph M. William

Joseph Mallord William Turner va ser un pintor anglès especialitzat en paisatges. Va néixer a Covent Garden, Londres el 23 d'abril de 1775 i va morir a Chelsea, Londres el 19 de desembre de 1851.
Avui dia és considerat com l'artista que va elevar l'art de paisatges a l'altura de la pintura històrica. Tot i que és renovat per les seves pintures a l'oli, Turner també és un dels grans mestres de la pintura paisatgista britànica en aquarel·la.

Pot personalitzar la reproducció del quadre de Turner amb la millor qualitat. Pot optar per una reproducció de Turner en llenç, amb diferents marcs i diferents acabats, o també pot optar per reproduir Turner en papers artístics.

Turner, juntament amb autors com Joaquín Sorolla, Johannes Vermeer o Armando Reverón entre d'altres, és considerat comunament com "el pintor de la llum".

El talent de Turner va ser reconegut ben aviat, convertint-lo en un acadèmic als 23 anys, cosa que li va permetre innovar de manera sorprenent per a molts.

Turner és un pintor romàntic que retrata l'ensurt poder de la natura sobre l'ésser humà. Focs, catàstrofes, enfonsaments, fenòmens naturals són descrits pel pintor. En els seus llenços, constata la vulnerabilitat de l'ésser humà davant la natura.

El seu peculiar estil de pintura, el qual es caracteritzava per l'ús de tècniques exclusives de l'aquarel·la en l'execució de les seves obres pictòriques a l'oli, generava lluminositat, fluïdesa i efectes atmosfèrics efímers.
En els seus últims anys, va utilitzar cada vegada menys olis, i es va centrar en la llum pura, en els colors del reflex.

No products

To be determined Shipping
0,00 € Total

Check out