Beruete, Aureliano de

Aureliano de Beruete va néixer el 27 de setembre de 1845 a Madrid i va morir el 5 de gener de 1912 a la mateixa ciutat.

Pots personalitzar la reproducció del quadre de Beruete amb la millor qualitat. Pot optar per una reproducció de Beruete sobre llenç, amb diferents enquadraments i diferents acabats, o també pot optar per una impressió artística de Beruete sobre papers artístics.

Aurelià de Beruete va ser un intel·lectual, pintor paisatgista i polític espanyol. Com a artista, es va formar a l'Acadèmia de Belles Arts de San Fernando de Madrid on va ser alumne de Carlos de Haes.
Entre els seus primers paisatges hi ha la recreació d'Orbajosa, vila imaginària creada per Galdós com a escenari de la seva novel·la "Doña Perfecta".

Amic de pintors ben reputats de l'època com Martín Rico, Ramón Casas o Joaquín Sorolla, que va pintar dos dels seus millors retrats i que, a la mort de Beruete, va organitzar al seu palauet madrileny la primera exposició antològica de l'artista.

En els seus últims anys de vida, va escriure alguns breus tractats sobre pintura i pintors, entre ells una de les primeres monografies sobre Velázquez, la primera edició de les quals es va fer a París el 1898.

No products

To be determined Shipping
0,00 € Total

Check out