Bouguereau, William

William-Adolphe Bouguereau va ser un pintor francès, un dels principals exponents de l'academicisme. Va néixer a la Rochelle el 30 de novembre de 1825 i va morir a la mateixa ciutat el 19 d'agost de 1905.

Pot personalitzar la reproducció del quadre de Bouguereau amb la millor qualitat. Pot optar per una reproducció de Bouguereau sobre llenç, amb diferents acabats i emmarcats, o pot optar per una reproducció de Bouguereau sobre papers artístics.

Bouguereau és definit com un pintor de retrats d'aspecte fotogràfic, obres religioses hàbils i sentimentals i nus tímidament eròtics. Un pintor amb un bell domini de les tècniques pictòriques academicistes i de les claus socials de la hipocresia burgesa.

Un dels més hàbils artistes de la seva època a l'hora de pintar el que el burgès volia mirar: dones agermanades i rotundes, tendres adolescents, nenes pobres encantadores i molt netes.

De caràcter bel·ligerant i sobirà, Bouguereau es va convertir en un enemic temible i despietat amb tot aquell que no veiés i reconegués el seu esforç artístic amb la referida 'mirada burgesa neutra'.

No products

To be determined Shipping
0,00 € Total

Check out