Aivazovsky, Ivan Konstantinovich

Ivan Konstantinovich Aivazovski va ser un pintor romàntic rus, nascut el 17 de juliol de 1817 a la ciutat de Feodosia i mort el 19 d'abril de 1900 a la mateixa ciutat.

Pot personalitzar la reproducció de la pintura d'Aivazovsky amb la millor qualitat. Pot optar per una reproducció d'Aivazovsky en llenç, amb diferents marcs i diferents acabats, o també pot triar una impressió artística d'Aivazovsky en paper artístic.

Originari d'una família pobra de comerciants armenis que van emigrar de Polònia a principis del segle XIX. El cognom dels seus pares era Aivazian i algunes de les seves pintures estan signades a l'alfabet armeni Hovhannes Aivazian.

Les pintures d'Ivan Aivazovsky es distingeixen per la recerca de la llum i un notable enfocament emocional. Gràcies a aquesta atmosfera lluminosa i encantadora, els llenços del pintor s'omplen d'ensurt i emoció. Va pintar de memòria i va transcriure els seus sentiments, sense estudis previs, sinó simplement guiat per un croquis a llapis.

La seva obra està íntimament lligada al mar. El pintor va saber amb mestria i veracitat plasmar de memòria el moviment de les onades, la transparència de l'aigua, de vegades tranquil·la, de vegades tumultuosa, de vegades furiosa, després barrejant les seves onades amb el cel tempestuós.

No products

To be determined Shipping
0,00 € Total

Check out