Regoyos, Dario de

Darío Regoyos

Darío Regoyos és un pintor espanyol de l'impressionisme tardà on mostra una visió personal de l'"Espanya Negra". A aquest artista se'l coneix per ser un mestre de la llum i el color en les seves obres. A l'inici de la seva carrera pintava naturalisme, però més endavant es va decantar per l'impressionisme i fins i tot s'endinsa en el puntillisme i pre-simbolisme. Podràs trobar obres de Darío Regoyos en museus tan coneguts d'Espanya com són el museu Carmen Thyssen, el Museu Belles Arts de Bilbao o el MNAC de Barcelona.

Obres de Darío Regoyos

En aquest catàleg vas poder seleccionar entre gairebé totes les obres de Darío Regoyos i comprar el que més t'agradi. T'ho enviem a la direcció que ens indiquis. A Artisan Gallery podràs comprar quadres de Regoyos al millor preu i podràs configurar-lo al gust. Selecciona el quadre que més t'agradi i tria la mida, material i tipus de muntatge. A Artisan treballem amb llenç artístic i paper. També comptem amb un muntatge de bastidor de fusta.

Els seus quadres són considerats influència per a altres pintors que el seguiran com és Picasso. Les obres de Darío Regoyos han estat exposades per molts països a nivell mundial. Entre les seves obres destacades trobem:

  • Ball a l' Antic, Sant Sebastià.
  • Aiguat a la badia de Santoña.
  • Alts forns a Bilbao.
  • Bany a Renteria.
  • El pas del tren.
  • Oyarzun.
  • La Concha.
  • Impressió de la Concha.

Comprar quadres de Regoyos online

Compra els quadres de Darío Regoyos a la nostra botiga online i gaudeix d'uns dels quadres d'aquest artista únic i diferent. És complicat trobar quadres d'aquest artista per internet per comprar. No obstant això, el nostre equip de professionals ha fet una gran selecció de les millors pintures de Darío Regoyos amb una excel·lent relació qualitat preu.

Sabem que el seu estil va travessar diverses etapes i per aquest motiu, hem seleccionat una àmplia varietat de quadres de diferents estils. La seva etapa més coneguda és la sèrie anomenada "La España negra" amb la qual va assolir el seu màxim de popularitat.

No products

To be determined Shipping
0,00 € Total

Check out