Degas, Edgar

Hilaire-Germain-Edgar de Gas, més conegut com Edgar Degas, va ser un pintor, escultor i gravador francès. Va néixer a París el 19 de juliol de 1834 i va morir a la mateixa ciutat el 27 de setembre de 1917.

Pot personalitzar la reproducció del quadre Degas amb la millor qualitat. Pot optar per una reproducció de Degas en llenç, amb diferents marcs i diferents acabats, o també pot optar per tenir una reproducció de Degas en papers artístics.

Degas és classificat usualment com un artista impressionista, tot i que no és una descripció exacta. Degas es distingeix dels impressionistes en què ell «mai va adoptar la tècnica de taca i color», i menyspreava la pràctica de la pintura a l'aire lliure; no obstant això, el tipus d'art de Degas s'apel·la més a l'Impressionisme que a qualsevol altre moviment artístic. Les seves escenes sobre la vida parisenca, la composició i els seus experiments amb el color i la forma; sense esmentar la seva rodalia amb diversos artistes impressionistes com Cassatt o Manet.

L'estil de Degas reflecteix el respecte que sentia cap als mestres clàssics com Jean Auguste Dominique Ingres i Eugène Delacroix. Degas era un gran col·leccionista de gravats japonesos, els principis compositius dels quals van influir fortament en les seves obres, igual que el realisme d'il·lustradors com Daumier i Gavarni.

El seu estil es distingeix per les seves zones inacabades, fins i tot en pintures altament detallades. El seu interès en els retrats va portar Degas a estudiar el comportament de les persones i la manera com aquestes revelen part del seu estatus a través de la seva fisionomia, postura, peces i altres atributs.

No products

To be determined Shipping
0,00 € Total

Check out