Hopper, Edward

Edward Hopper

Edward Hopper va néixer a Nyack (New York), el 22 de juliol de 1882 i va morir el 15 de maig de 1967, a New York.

Edward Hopper

Edward Hopper va néixer a Nyack (New York), el 22 de juliol de 1882 i va morir el 15 de maig de 1967, a New York.

Edward Hopper és un dels grans pintors del realisme. La seva carrera com a artista de la pintura la va iniciar a New York, abans d'anar a Europa, font d'inspiració per a aquest amant de l'impressionisme. Quan va tornar als EUA, després de fracassar a França, Edward Hopper va abandonar el seu treball com a il·lustrador i es va convertir en el pintor d'una Amèrica profunda en plena modernització. Aquesta temàtica està omnipresent en la seva primera exposició individual al Whitney Studio Club (1920), i després de la qual obtindrà fama internacional. En el món de la pintura, Edward Hopper s'inspira en la vida quotidiana de les classes mitjanes estatunidenques i aixeca el vel de la nostàlgia i la solitud que s'ha apoderat de les seves vides. Les seves obres més famoses són Nighthawks, Chop Suey, Gas Station, Ground Swell.

Les obres d'Edward Hopper

El nostre equip de professionals ha fet una excel·lent selecció de les millors obres d'Edward Hopper perquè puguis seleccionar la que millor s'ajusti a les teves necessitats. Aquest artista estatunidenc tenia un estil urbà modernista sent uns dels més aclamats de l'època als Estats Units. Entre les seves obres destacades que podràs comprar a la nostra botiga online trobem:

  • Nighthawks, 1942.
  • Gasolina, 1940.
  • Ground Swell, 1939.
  • Cape Cod Evening, 1939.
  • Chop Suey, 1929.

Comprar quadres d'Edward Hopper

Entra a la nostra botiga online i compra el quadre de Hopper que més t'agradi i t'ho enviem a la direcció que ens indiquis. Mai ha estat tan fàcil comprar quadres d'Edward Hopper per internet. Hem fet una excel·lent selecció perquè triïs el que més t'agradi de la seva col·lecció.

Tot i que aquest artista es va forjar viatjant per Europa sempre ha mantingut una temàtica de representació de la vida americana. Es tracten d'escenes contemporànies on es mostren personatges solitaris. Tot i que els individus estaven envoltats de persones, aquest artista tenia la capacitat de transmetre la seva soledat. Sense cap dubte, a la nostra botiga podràs triar entre un ampli catàleg de pintures d'Edward Hopper.

No products

To be determined Shipping
0,00 € Total

Check out