Gauguin, Paul

Eugène Henri Paul Gauguin conegut com a Paul Gauguin, va ser un pintor posimpressionista reconegut després de la seva mort. Va néixer a París el 7 de juny de 1848 i va morir a Atuona, Illes Marqueses el 8 de maig de 1903.

Pot personalitzar la reproducció del quadre de Gauguin amb la millor qualitat. Pots optar per una reproducció de Gauguin sobre llenç, amb diferents acabats i emmarcats, o també pots optar per una reproducció de Gauguin sobre papers artístics.

Obres de Paul Gauguin

Paul Gauguin és un artista parisenc amb un estil postimpressionista dels millors de l'època. Gauguin va ser una figura important del simbolisme, no només com a pintor, sinó també com a escriptor i escultor de gravats i ceràmica. 

Entre els seus elements i peculiaritats descansem la seva experimentació amb el color va ser el que va col·locar els fonaments per a l'estil sintetista de l'art modern, mentre que la seva expressió del significat inherent dels temes en les seves pintures, sota la influència del cloisonisme, va ser el que va aplanar l'arribada del primitivisme i el retorn a l'estil pastoral. Sense cap dubte es tracta d'un artista que va generar una forta influència avantguardista en altres artistes. 

L' ús experimental del color i el seu estil sintetista van ser elements clau per a la seva distinció respecte a l' impressionisme. El seu art no va ser reconegut fins després de la seva mort, en part a causa dels esforços del comerciant d'art Ambroise Vollard, qui va organitzar exhibicions de la seva obra gairebé al terme de la seva carrera i pòstumes a París.

El seu treball també va ser una gran influència per a l'ús de tècniques com el gravat en fusta i la xilografia en la realització d'obres d'art. La seva obra va ajudar a l'evolució de la pintura, referent a l'expressionisme alemany i el fovisme.

La seva obra està considerada entre les més importants dels pintors francesos del segle XIX, i va contribuir decisivament a l' art modern del segle XX.

Les millors pintures de Paul Gauguin

Paul Gauguin posseeix diverses obres de pintura molt populars i que podràs trobar a la nostra botiga online. Aquestes peces estan carregades de simbolisme sent actualment unes de les obres més cares del món. El nostre equip de professionals ha fet una excel·lent selecció de les millors pintures de Paul Gauguin perquè puguis comprar-la i posar-la a la teva llar. Entre totes les pintures disponibles que destaquem, es troben les següents:

Quadre: Quan et cases? de Paul Gauguin

Aquest quadre de Paul Gauguin pintat el 1892, es tracta d'uns dels quadres més populars de l'artista i que podràs trobar al nostre catàleg. En aquest quadre es troben dues figures sent aquestes la principal atenció del quadre. Aquest quadre té colors plans i vius. Es caracteritza per tenir una composició d' influència japonesa. És un retrat dual com a protagonista. Aquest quadre té molt simbolisme perquè ens mostra una noia jove i una altra segona dona que és l'encarregada de buscar-li un marit.

Quadre: Dones de Tahití a la platja de Paul Gauguin

Aquest quadre mostra la imatge de dues dones com a pla central, una cosa típica de l'artista, En aquest quadre s'executa una composició simple sense perspectiva amb un fons tancat. Sent un altre dels seus quadres que reflecteix la influència de l'estil japonès. Destaquem la monumentalitat del cos humà i la perspectiva forçada dels cossos.

Quadre: Mata Mua de Paul Gauguin

Aquest quadre va ser pintat per Paul Gauguin el 1892 on es mostra un paisatge idíl·lic amb muntanyes i un grup de dones adorant Hina, de la lluna. Es tracta d'un paisatge pintat a color amb superfícies molt simples en composició tocant l'estil que tant li agrada a aquest artista, l'estil japonès. Aquest quadre podràs comprar-lo a la nostra botiga online al millor preu i configurar-lo al gust. Aquest quadre és un dels més importants de l'època del postimpressionisme. En aquest quadre l'artista mostra la puresa, innocència i naturalitat que encara existia al món en aquesta època. 

Quadre: Pes amb Flors de Paul Gauguin

Aquest quadre també podràs comprar-lo a la nostra botiga d'Artisan Gallery i configurar-lo al gust. Es tracta d'uns dels quadres més populars de l'artista i que molta gent demanda. Pits amb flors és un és el seu títol a l'inici, però ara es diu "Dos Tahitianas". És un quadre que actualment es troba al Metropolitan de Nova York. En aquest quadre es pot observar dues noies les quals porten flors a sobre i tenen els pits al nu amb un fons decoratiu abstracte. Aquest quadre es caracteritza perquè el vermell crida molt l' atenció essent l' element principal del quadre. 

Comprar quadres de Paul Gauguin

Com pots veure a la nostra botiga online vas poder comprar els quadres més populars de l'artista Paul Gauguin. Mai ha estat tan fàcil comprar quadres de Gauguin per internet sent aquestes unes rèpliques inigualables. A més, podràs fer-ho amb la configuració que desitges. Si abans de fer la compra tens algun dubte, posa't en contacte amb el nostre equip de professionals que t'ajudaran a prendre la millor decisió. A Artisan Gallery reconeixem l'art quan el veiem i no podria faltar en la nostra col·lecció aquesta selecció única de Paul Gauguin. Aquí tens les obres més importants de l'artista. 

https://www.artisangallery.es/cuadro-la-plaza-de-san-marco-venecia-4926.html

Obra Plaça de Sant Marc, Venècia de Renoir

Aquesta obra es tracta d'una combinació impressionista amb tocs d'expressionisme i va ser pintada per l'artista Pierre Auguste Renoir apareixent perfectament nítida la catedral de Sant Marc a Venècia. També es poden observar figures humanes caminant per la plaça juntament amb edificis circumdants. Aquest quadre es troba a l' Institut d' Art de Mineápolis, Estats Units. Va ser pintat a l'oli amb suport de tela. 

Comprar quadre Plaça de Sant Marc, Venècia

Compra el quadre Plaça de Sant Marc, Venècia a la nostra botiga online i te l'enviem entre 24 i 48 hores des que preparem la comanda llesta per ser enviat. Un dels grans avantatges que oferim respecte a la competència és que podràs triar la configuració que més desitges. Selecciona la mida, material i tipus de muntatge. I en funció de la configuració el preu varia.

No products

To be determined Shipping
0,00 € Total

Check out