Gris, Juan

José Victoriano González-Pérez, més conegut com a Juan Gris va ser un pintor i il·lustrador espanyol que va desenvolupar la seva activitat principalment a París. Va néixer a Madrid el 23 de març de 1887 i va morir a Boulogne-sur-Seine l'11 de maig de 1927. Juan Gris és considerat un dels mestres del cubisme.

Pots personalitzar la reproducció del quadre de Juan Gris amb la millor qualitat. Pots optar per una reproducció de Juan Gris sobre llenç, amb diferents enquadraments i diferents acabats, o també pots optar per reproduir Juan Gris sobre papers artístics.

Juan Gris és considerat un dels mestres del cubisme.Els seus començaments en el cubisme són l'any 1910, quan va anar deixant gradualment les tasques d'il·lustració. Dos anys més tard, fa clarament el salt al cubisme amb diverses pintures presentades al Saló des Indépendents de París.
El 1913 va començar a treballar la tècnica del papier collé: retalls de cartró i paper que s'enganxen sobre el llenç per combinar-se amb l'oli. Va ser la seva principal aportació al cubisme.

Després d'uns pocs anys d'estreta connexió, Juan Gris i Picasso es van distanciar tant en l'artístic com en el personal. Picasso va anar evolucionant cap a un art figuratiu de gust classicista, mentre que Juan Gris es va mantenir fidel al cubisme en una clau més colorista.

No products

To be determined Shipping
0,00 € Total

Check out